Ulkomainonta EU-vaaleissa 2024

Digitaalinen ulkomainonta on vakiinnuttanut viime vuosien vaaleissa lopullisesti paikkansa merkittävänä vaalimainonnan kanavana. Ulkomainonta on näyttävä, mutta myös ketterä ja reaaliaikaisen reagoinnin mahdollistava tehokas tämän päivän massamedia, joka sopii erittäin hyvin myös europarlamenttivaalien kampanjointiin.

Me Medialiigassa olemme kokeneita vaalimainonnan kumppaneita niin pienempien alueellisten kampanjoiden, kuin suurten valtakunnallistenkin kokonaisuuksien osalta. Meidän ensimmäiset europarlamenttivaalimme olivat lokakuussa 2014. Näyttävien mediataulupaikkojen tarjoamisen lisäksi meille on tärkeää, että mainosmateriaalit ovat mahdollisimman hyvin ulkomainontaan sopivia, joten avustamme mielellämme myös aineistoasioissa. Vaaliaikana pyrimme olemaan tavallistakin joustavampia palvelussamme, sillä tiedämme, että ehdokkailla tiimeineen on paljon lankoja käsissään ja asioita pöydällään.

Paikkoja medianäytöissä on tarjolla aina rajoitettu määrä, jotta taattu näkyvyys per ehdokas saavutetaan. Erityisesti näyttävimpien paikkojen osalta taulut ovat täyttyneet edellisten vaalien osalta hyvissä ajoin ennen äänestyksen alkamispäivää, olethan siis ajoissa yhteydessä.

Maakunnat joihin tarjoamme digitaalista ulkomainontaa EU-vaaleissa 2024:

Uusimaa
Varsinais-Suomi
Pirkanmaa
Pohjanmaa
Keski-Suomi
Etelä-Karjala
Etelä-Pohjanmaa
Etelä-Savo
Kanta-Häme
Pohjois-Savo
Lappi
Kymenlaakso
Päijät-Häme
Satakunta
Pohjois-Karjala

Mediataulumme löydät listattuna täältä.

Olemme mielellämme apuna jo kampanjan suunnitteluvaiheessa, ota yhteyttä!