Ria Virtanen Medialiigan Tampereen myyntitiimiin

Medialiigan Pirkanmaan toiminnot ottivat jälleen yhden kehitysaskeleen, kun Tampereen myyntitiimimme Viinikan toimisto sai maaliskuun alussa neljännen jäsenen Ria Virtasesta. Radiomainonnan kokenut osaaja hyppää avoimin mielin ulkomainonnan pariin.

-Vaikka tässä kokemusta mediamyynnistä on ehtinyt kertyä, niin mukavasti uudella innolla olen päässyt aloittamaan itselleni uuden tuotteen parissa. Paljon opittavaa, mutta eteenpäin menevään yritykseen ja kehittyvän median pariin on mukava hypätä. Pienen tauon jälkeen odotan innolla hyviä tapaamisia ja kampanjoiden suunnittelua asiakkaiden kanssa.

-Ulkomainonnasta tuotteena olen saanut hyvän ensivaikutelman. Erityisesti helppous ja selkeys asiakkaan näkökulmasta on iso etu verrattuna moneen muuhun mediaan.

Toimitusjohtaja Antti Vääri näkee Virtasen tuoman lisäarvon merkittävänä.

-Pirkanmaan toimintamme ja mediatauluverkostomme on kehittynyt mukavasti, mutta esimerkiksi Varsinais-Suomeen verrattuna ulkomainonta ei ole vielä alueen yrityksille aivan yhtä tuttua. Ria kykenee varmasti kokemuksellaan ja omalla panoksellaan vaikuttamaan digitaalisen ulkomainonnan kehitykseen Pirkanmaalla.

Rian tavoitat seuraavin yhteystiedoin:

puh. 041 511 7875
ria.virtanen@medialiiga.fi