Medialiiga on Suomen valovoimaisinta ulkomainontaa

Medialiiga Oy:n ensimmäisen digitaalisen mediataulun valot syttyivät Turun Kupittaalla vuonna 2012. Paljon on mahtunut tuon hetken ja tämän päivän väliselle ajanjaksolle. Toimiala on kehittynyt ja ennen kaikkea digitalisoitunut harppauksin. Yrityksenä olemme ottaneet säännöllisesti uusia askelia. Mediatauluverkostomme kattaa tänä päivänä merkittävän osan Suomen suurista kaupungeista ja työllistämme jo 12 henkilöä, Turun lisäksi myös Tampereella sekä Helsingissä.

Aina aika-ajoin on tärkeää pysähtyä hetkeksi ja vasta sen jälkeen suunnata kohti uutta. Näin teimme syksyllä 2023 ja kartoitimme perinpohjaisesti mitä olemme, mitä haluamme olla, miltä näytämme. Päivitimme strategiaamme ja olemme tehneet säännönmukaisesti töitä yhdessä luotujen tavoitteiden eteen.

Samalla päätimme nostaa viestintämme tasolle, jolle se kuuluu. Tuosta hetkestä alkanut työskentely siirtyi tänään kohti uutta, kun Medialiigan päivitetty brändi-ilme näki päivänvalonsa. Uusi ilmeemme viestii ylpeästi ennen kaikkea sitä mitä me olemme ja siksi onkin hienoa, että olemme sen itse yhteistuumin myös luoneet.

Seuraavalle tasolle nouseminen vaatii myös resursseja ja sen johdosta Lauri Laine on aloittanut meillä kesäkuussa uudessa toimessa media-assistenttina. Vuodesta 2018 alkaen tuotepäällikkönä työskennelleen Matti Mannisen työnkuva painottuu jatkossa kokonaisvaltaiseen markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen.

Haluamme kiittää LM Somecoa laadukkaasta brändityöskentelystä. Kiitos Hype Works näyttävän animoinnin toteutuksesta, kiitos Petri Vilèn mahtavista valokuvista ja videoista. Hyvät yhteistyökumppanit ovat meille iso voimavara.

Isoin kiitos kuitenkin omalle henkilöstöllemme. On arvokasta olla osa avoimin silmin uutta kohtaavaa, jatkuvasti kehittyvää yritystä.

Turussa 13.6.2024


Antti Vääri

Toimitusjohtaja

Medialiiga Oy