Medialiiga toimii The Tall Ships Races Turku 2024 -tapahtuman ulkomainonnan kumppanina

Suuret purjelaivat saapuvat Aurajokeen, kun Turku isännöi The Tall Ships Races -purjelaivatapahtumaa 18.–21. heinäkuuta. Mukaan on ilmoittautunut yli 60 näyttävää laivaa yhteensä 16 eri maasta. Tapahtuman koosta kertoo paljon se, että vuonna 2017 viimeksi järjestetty The Tall Ships Races Turku oli 500 000 ihmisen kävijämäärällään Suomen suurin yleisötapahtuma.

Medialiiga toimii tämän vuoden tapahtuman virallisena ulkomainonnan kumppanina. The Tall Ships Races Turku 2024 on näkynyt säännöllisesti digitaalisissa mediapinnoissamme kuluvan kevään ja kesän aikana ja mainokset ovat saaneet jo satojatuhansia näyttökertoja. Tapahtuman kohderyhmä on valtakunnallisesti laaja, joten ulkomainonta on kohdistettu Varsinais-Suomen lisäksi myös Uudenmaan, Pirkanmaan ja Satakunnan alueelle.

Yhteistyö tapahtuman kanssa on Medialiigan toimitusjohtaja Antti Väärille tärkeää.

-Turkulaisena yrityksenä on kunnia toimia paikallisesti tärkeän tapahtuman kumppanina. On hienoa, että olemme päässeet digitaalisen ulkomainonnan voimin edistämään yhtä koko maan hienoimmista kesätapahtumista. Toimimme yhteistyökumppanina jo vuonna 2017 kun laivat edellisen kerran lipuivat kaupunkiin, joten tämän vuoden yhteistyö on luontainen jatkumo. Mediatauluverkostomme on laajentunut merkittävästi sitten edellisen tapahtuman, joten olemme päässeet hienosti vastaamaan markkinointitarpeisiin. Suosittelen vahvasti saapumaan paikalle, nähdään Aurajoen rannalla!

Voit tutustua tapahtuman ohjelmaan täällä.