Tawast Golf tavoittaa ulkomainonnalla laajan kohderyhmänsä

Tawast Golf on perinteikäs 18-reikäinen golfkenttä Hämeenlinnassa. Golfseuran oman jäsenistön lisäksi kenttä palvelee vuosittain laajaa kohderyhmää, kun kentän palveluita hyödyntää esimerkiksi lukuisten yritystapahtumien osallistujat, lounasruokailijat sekä tietenkin ympäri Suomea ja parhaimmillaan maailmaa saapuvat golffarit.

Golf on sesonkilaji ja pelikausi ajoittuu keväästä myöhäiseen syksyyn. Kenttä ja palvelut kehittyvät jatkuvasti, mutta päätuote eli golfkentän palveluiden tarjoaminen on ollut Tawast Golfin toiminnan keskiössä jo yli 30 vuotta ja sitä myöten markkinoinnin rytmi on myös pääosin vakiintunut.

Seuraavassa kentän markkinointia meille avaa Tawast Golfin toimitusjohtaja Vesa Rontu.

Kertaatko lyhyesti mitkä ovat pääasiallisia markkinointikanavianne?

-Pääasiallisesti markkinoimme golfalan lehdissä ja verkkosivuilla. Lisäksi teemme digitaalista markkinointia sekä paikallista mainontaa ja yhteistyötä mm. Medialiigan ja Hämeen Sanomien kanssa. Meillä on laaja määrä eri kohderyhmiä ja ne vaativat monipuolista median käyttöä.

Miten markkinointinne rytmittyy vuositasolla?

-Yksinkertaistettuna voisi sanoa, että pelikauden ulkopuolella markkinointimme tähtää siihen, että meillä on hyvä määrä pelaajia sekä tapahtumia seuraavalla pelikaudella ja tulevaisuudessa. Järjestämme golfsesongin aikana erilaisten kilpailujen lisäksi yritystapahtumia lähes viikoittain ja ne varataan aina hyvissä ajoin viimeistään keväällä. Pelikaudella markkinoimme ajankohtaisia aiheita kuten kaikille avoinna olevaa lounastamme, junioreiden kesäleirejä sekä tulevia kilpailuja.

Miten hyödynnätte ulkomainontaa?

– Medialiigan Hämeenlinnan Hallituskadun taulussa olevat mainokset ovat hyvin ajoitettuna erittäin tehokkaita ja tuovat hyvää näkyvyyttä Hämeenlinnassa. Omia viestintäkanaviemme pitkin tavoitamme tehokkaasti golffareita, mutta ulkomainonta tavoittaa myös muut kaupunkilaiset.

-Taulut ovat käytössämme samaan aikaan meidän muiden kampanjoiden kanssa, keväällä ja syksyllä. Tavoitteena on tuoda laajempaa tunnettuutta, jotta meillä olisi myös tulevaisuuden pelaajia Katumanjärven rannan Paavolankulmassa. Jokainen uusi pelaaja ja ensimmäistä kertaa meillä tapahtuman järjestävä yritys tai yhdistys on meille arvokas.

Kiinnostaako Tawast Golfin toiminta esimerkiksi yritystapahtuman järjestämisen muodossa? Tutustu aiheeseen heidän sivuillaan.