Digitaalinen ulkomainonta – vaivattomasti vakuuttavaa

Digitaalisesta ulkomainonnasta puhutaan usein helppona ja vaivattomana markkinointikanavana. Toteamus pitää kyllä paikkansa, mutta miksi? Mikä tekee digitaalisesta ulkomainonnasta niin vaivattoman markkinointikanavan?

Mainosaineistojen tuottaminen on yksinkertaista. Käytännössä kaikki mainosmateriaali on nykyisin digitaalisessa muodossa ja esimerkiksi somessa käytetty kuva tai video on usein erinomainen pohja ulkomainokselle. Suuriin mediatauluihin riittää pienen resoluution mainosmateriaali, joten olemassa olevasta materiaalista on lähtökohtaisesti suoraviivaista koostaa versio ulkomainoskäyttöön osaksi kampanjaa.

Ulkomainonnassa käytetty sisältö on usein varsin riisuttua, sillä sen tulee lähtökohtaisesti olla luettavissa nopeallakin silmäyksellä. Näin ollen formaatin lisäksi myös sisältö mahdollistaa yksinkertaisen mainostoteutuksen.

Mediataulut ovat verkossa. Mainosmateriaalit päivittyvät ulkomainostauluihin reaaliajassa ja materiaalin vaihtaminen kesken kampanjan onnistuu joustavasti. Nopea reagointiaika on ehdottomasti yksi kanavan vahvuuksista ja parhaimmillaan äkkilähtökampanjat saadaan hetkessä käyntiin. Kampanjoita voidaan myös optimoida sijaintien osalta tarpeen mukaan.

Konkreettisuus helpottaa ostamista. Monen markkinointikanavan käyttäminen vaatii tietotaitoa myös ostajalta. Ulkomainoskampanjakin voi olla monimutkainen ja laaja, mutta parhaimmillaan sovittu näkyvyys on mediapinnassa, jonka markkinointipäättäjä näkee itse päivittäin. Sijaintien lisäksi spottipituus ja mainoksen toistomäärä on aina ennalta sovittu, joten ostajan näkökulmasta tuote on hyvin selkeä.

Asiantuntijat apunasi. Kun ostat ulkomainoskampanjan suoraan mediapinnan omistavalta taholta, saat tuotteen läpikotaisin tuntevat asiantuntijat kampanjasi tueksi. Medialiigalla osallistumme mielellämme jo kampanjan suunnitteluun, jotta valitut mediapinnat ja muut yksityiskohdat tukevat mahdollisimman hyvin tavoitteita. Sparraamme mainosmateriaalin koostamisessa ja tarvittaessa valmistamme katseet kääntävän materiaalin palveluna. Meille on tärkeää, että jokainen kampanja onnistuu.