Pirkanmaan mediatauluverkostoon kaksi uutta kohdetta

Medialiigan Pirkanmaan mediatauluverkosto vahvistui lokakuussa kahdella uudella kohteella. Digitaalisia pintoja tuli kaikkiaan lisää yhteensä 3 kpl ja 51,4 m².

Pirkanmaan myyntitiimimme Marko Mäkelä näkee uudet pinnat erinomaisena lisänä verkostoon.

-Pirkanmaan kaupungeista Tampereella meillä on laajin verkosto, mutta tavoitteemme on tarjota ulkomainontaa mahdollisimman kattavasti Pirkanmaan alueella. Siinä mielessä nämä uudet sijainnit ovat arvokas juttu.


Kangasalan 12-tien näyttävä kaksipuoleinen 22 m² mediataulu sijaitsee erittäin vilkkaan Lahti-Tampere-moottoritien varressa Kangasalan keskustan pohjoispuolella. Mediataulun suuntaan on esteettömät näkymät ja katse ehtii viipyä kohteessa pitkään. Kangasala sijaitsee Tampereen itäpuolella ja on osa samaa seutukuntaa, joten kohde tavoittaa tehokkaasti Tampereelle suuntaavaa työmatkaliikennettä.

-Kangasalan taulut tosiaankin ovat oikein hyvällä sijainnilla. Vaikka kyseessä on pikatie, niin mainokset ehtii kyllä nähdä oikein hienosti. Ja sijainti kun on nimenomaan Kangasalan pohjoispuolella, niin taulut tavoittavat hyvin työmatkaliikennettä normaalin muutoinkin vilkkaan tien liikenteen lisäksi, kertaa Mäkelä.

Lempäälän Helsingintien mediataulu löytyy erinomaiselta paikalta Ideaparkin kupeesta. Taulu sijaitsee Helsingintien varressa, joten se tavoittaa erityisen hyvin Valkeakosken suunnalta Ideaparkiin matkaavat.

-Lempäälän kohde tulee verkostoomme kuin tilauksesta, sillä Ideaparkin ympäristö on erittäin kysytty. Alue kehittyy monella rintamalla kuten nyt uuden uimahallin myötä. Ideaparkille liikutaan lisäksi monesta suunnasta, joten useammalle mediataululle on kysyntää. Kampanjat halutaan usein kohdistaa lähelle toimipistettä tai kauppojen keskittymää ja siihen tarpeeseen tämä mediataulu vastaa täydellisesti.

Koko Pirkanmaan verkostomme löydät täältä.

Voit suunnitella oman kampanjasi täällä.