Medialiiga

Medialiiga on vilkkaiden väylien varrella sijaitsevia isoja digitaalisia tienvarsinäyttöjä ja onnistuneita ulkomainoskampanjoita.

Valtakunnallisesti yli 17 miljoonaa kontaktia viikossa!

Medialiiga

Toimintamme on alkanut Turussa vuonna 2012 ja olemme edelleen täysin kotimainen yritys. Lähes kahdensadan katseet keräävän mediataulun verkostomme kattaa tänä päivänä ison osan Suomesta. Varsinais-Suomen lisäksi olemme erityisen vahvasti esillä Pirkanmaalla ja toinen toimistoistamme löytyykin Tampereelta.

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti aina mainonnan suunnittelusta toteutukseen saakka. Haluamme olla eturintamassa ja osallistumme aktiivisesti toimialan kehittämiseen. Vaikka toimintamme laajentuukin, meille on tärkeää olla luotettava ja ketterä yhteistyökumppani myös jatkossa.

Kotimaisesti ja vastuullisesti

Olemme 100 % kotimainen yritys ja aktiivinen Suomen Ulkomainosliiton jäsen. Mediataulumme ovat öisin suljettuna ja hyödynnämme kirkkaussensoreita, joiden avulla kirkkaus ja energiakulutus on optimoitu. Käytämme vihreää sähköä aina kun se vain on mahdollista.

Ulkomainosliiton jäsenenä olemme sitoutuneet tuomaan yhteiskunnalle oman panoksemme. Teemme yhteistyötä eri järjestöjen, kuntien sekä kaupunkien kanssa. Tarjoamme mainostilaa yleishyödyllisille järjestöille ja meille on tärkeää osallistua aktiivisesti hyväntekeväisyyskampanjoihin. Vuonna 2022 ulkomainosyhtiöiden mainostuloista 47 % palautui yhteiskunnalle. (Suomen Ulkomainosliiton selvitys 12/2023)

Ulkomainonta tavoittaa tutkitusti yli 97 % suomalaisista viikoittain (Kantar Mind 2022). Teemme jatkuvaa työtä sen eteen, että tunnemme yhä paremmin heidät, joita juuri meidän mediapintamme tavoittavat. Tutkimme kuluttajakäyttäytymistä ja ulkomedian vaikuttavuutta. Teetämme säännöllisesti erilaisia kohderyhmätutkimuksia, jotka ottavat huomioon myös alueelliset erot. Tunnemme mediataulujemme sijainnit ja tarjoamme kampanjoiden suunnittelemisen ja kohdentamisen pohjalle sekä paikallistietämystä että dataa.

Tutustu näyttäviin mediatauluihimme ja rakenna mieleinen kampanja