Ismo Intovuori Medialiigan kehitysjohtajaksi

Medialiigan maaliskuun toinen nimitysuutinen koskee kehitysjohtaja Ismo Intovuoren liittymistä yrityksemme vahvuuteen. Intovuori on ulkomainosalan kokenut tekijä ja tulee keskittymään erityisesti Medialiigan pääkaupunkiseudun toiminnan kehittämiseen. Intovuorella on laaja kokemus ulkomainonnan eri osa-alueista ja rooleista. Hän on aikaisemmin toiminut mm. Ocean Outdoorin maajohtajana sekä ClearChannel Oy:n kehityspäällikkönä.

- Olen seurannut Medialiigan kasvutarinaa kymmenen vuotta ja tuntuu hyvältä olla mukana auttamassa yritystä seuraavalle tasolle. Pian on kuukausi talossa takana ja monia positiivisia asioita on jo ehditty saada vireille. Näen, että tulevaisuudessa Medialiiga tulee vahvistumaan erityisesti pääkaupunkiseudun suunnalla ja tarjoamaan tutuksi tullutta asiakaslähtöistä palveluaan myös siellä.

Toimialan kehityksestä Intovuorella on selkeä näkemys.

- Tavallinen mainoslaite on kokenut ison evoluution melko lyhyessä ajassa ja uusi teknologia mahdollistaa esimerkiksi personoidut sisällöt. Uskon myös, että teknologia tulee kehittämään alaa entisestään tulevina vuosina ja tässä kehityksissä myös me tulemme olemaan mukana.

Medialiigan toimitusjohtaja Antti Vääri on mielissään yrityksen tuoreista nimityksistä.

Jussi Sorasto myyntijohtajan tehtävänkuvassa sekä nyt Ismo Intovuori kehitysjohtajana antavat meille osaamisensa ja työpanoksensa kautta erinomaiset lähtökohdat toimintamme monipuoliseen kehittämiseen. Todellisten ammattilaisten kanssa on ollut ilo nyt hetken jo työskennellä ja odotan mielenkiinnolla mitä tuleva tuo tullessaan.

 

Ota yhteyttä:

Ismo Intovuori
puh. 040 711 4949
ismo.intovuori@medialiiga.fi

Lisää uutisia