Jussi Sorasto Medialiigan myyntijohtajaksi

Medialiigan maaliskuu on pitänyt sisällään muutakin kuin vaalimainontaa, sillä Jussi Sorasto aloitti yrityksessämme myyntijohtajan toimenkuvassa. Turun toimistollamme vaikuttava Jussi omaa pitkän ja monipuolisen kokemuksen mediamyynnistä. Tutuksi ovat tulleet monet verkon mainosalustat ja kokonaisvaltaiset ratkaisut Sanoman ja Bauer Median riveissä.

Ulkomainonta on lyhyelläkin otannalla tehnyt vaikutuksen.

-Kokemusta on tosiaankin ehtinyt kertyä monesta eri markkinointikanavasta. Kaikissa kanavissa on luonnollisesti puolensa ja tärkeintähän on, että yritykselle osuvimmat mahdolliset mediakanavat toimivat hyvin yhdessä ja tukevat toisiaan.

-Ulkomainonta on markkinointikanavista ehkä se kaikista konkreettisin. Yksi mainoksen näyttökerta tietyssä mediataulussa on aina samanlainen ja selkeä asia kaikille osapuolille. Kaikki on lisäksi mukavalla tapaa omissa käsissä, kun täysin kotimaisena yrityksenä saamme edustaa ja kehittää omaa tuotettamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

-Digitaalisen ulkomainonnan vahvuus on ehdottomasti ketteryys, kun mainossisältö on helposti koostettavissa ja mediataulujen sisältö päivitettävissä reaaliajassa. Näen, että nykypäivänä ketteryys ja reagointivalmius tulee korostumaan entisestään. Olen myös vakuuttunut erilaisista mainostoteutuksista mitä verkossa olevat digitaulut mahdollistavat.

-Medialiigan riveissä olen myös viihtynyt oikein hyvin ja odotan mielenkiinnolla mitä kevät tuo tullessaan. Alan kehittymisen huomaa päivittäin konkreettisesti ja on mukava edustaa tuotetta, joka aidosti kiinnostaa.


Jussiin saat yhteyden seuraavin tiedoin:

puh. 050 310 8929
jussi.sorasto@medialiiga.fi

Lisää uutisia