Digitaalinen ulkomainonta kehittyy Pirkanmaalla

Sammon Apteekki on näkynyt säännöllisesti Sammon valtatien ja Hervannan valtaväylän mediatauluissa. Yritys on apteekkari Erja Tienari-Tulijoen mukaan tavoitellut lisää huomioarvoa ja tietoisuutta erityisesti drive-in-palvelulleen.

Digitaalisen ulkomainonnan hyödyntämisessä on perinteisesti ollut merkittäviä alueellisia eroja. Tampereella ja koko Pirkanmaalla markkinointikanava on ollut pitkään hiukan taka-alalla, mutta valtakunnallisestikin kovaa vauhtia kehittyvä ulkomainonta on hiljalleen vahvistanut asemaansa myös Näsinneulan kupeessa.

Medialiigalla on ollut Tampereella mediatauluja sekä mahtavia asiakkaita jo useita vuosia ja ensimmäisen Tampereen konttorimme avasimme tammikuussa 2021 Marko Mäkelän ja Eemeli Akolan voimin. Kaksikko on operoinut Viinikan konttorista käsin jo lähemmäs vuoden ajan ja samalla mediatauluverkostomme alueella on laajentunut Nokialle ja Pirkkalaan.

Medialiigan toimitusjohtaja Antti Vääri näkee, että ulkomainonta on kehitysvaiheessa Pirkanmaalla.

-Kuten mainittua, ulkomainonta ei ole vakiintunut Tampereen alueella yritysten markkinointikanavaksi kuten esimerkiksi Turussa, mutta tilausta markkinointikanavalle selkeästi löytyy. Olemme erittäin tyytyväisiä tämän hetken mediatauluihimme Tampereella, sillä ne sijaitsevat vilkkailla paikoilla ja sopivasti eri puolilla kaupunkia. Näin hyvää tuotetta on ilo tarjota asiakkaille ja olemme saaneet asiakkaiden suunnalta myös säännöllisesti positiivista palautetta taulujemme näkyvyydestä.

-Käymme kaikkien asiakkaidemme kanssa läpi mainosten spottipituudet, toistomäärät, tavoittavuudet ja muut ulkomainonnan perusasiat, jotta uusi tuote olisi mahdollisimman selkeä. Mainoksen valmistus on myös verrattain yksinkertaista, joten kanavaa on todella helppo lähteä kokeilemaan pienellä kynnyksellä ja nopeallakin aikataululla.
Kiinteistövälitysyhtiöt Aninkainen Tampere Keskusta ja Aninkainen Hakametsä ovat tuttu näky tienvarsilla.

-Kokemuksemme Medialiigan ulkomainonnasta ovat olleet hyvin positiivisia. Olemme toteuttaneet kampanjoita useamman mainostaulun samanaikaisella mainonnalla, jolla olemme vahvistaneet henkilökuntamme tunnettuutta. Lisäksi yrityksen brändimainos on ollut esillä pidempiaikaisena mainoksena. Yhteistyö Medialiigan kanssa on toiminut moitteetta ja joustavasti, yhtiöistä kommentoidaan.

Tutustu Loistava lokakuu -kampanjamme mediatauluihin alla!
Täältä löydät kaikki mediataulumme karttasijaintineen.

Nokia, Emäkoskentie
Nokia, Nokian valtatie
Tampere, Lielahti
Tampere, Lielahti Enqvistinkatu
Tampere, Hatanpää
Tampere, Sammon valtatie
Tampere, Hervannan valtaväylä Kaleva
Tampere, Hervannan valtaväylä Läjitys
Tampere, Hervanta
Pirkkala, Kolmostie


Ota rohkeasti yhteyttä Markoon tai Eemeliin, kerromme mielellämme lisää.
Lokakuu tarjoaa loistavia tarjouspaketteja myös isommille kokonaisuuksille, lue lisää täältä!

Eemeli Akola      eemeli.akola@medialiiga.fi & puh. 044 491 0934
Marko Mäkelä    marko.makela@medialiiga.fi & puh. 044 491 0936

Ravintola Evin on näkynyt Hervannan valtaväylän mediatauluissamme.

-Asiakkaiden palautteita mainoksen näkyvyydestä tullut kiitettävästi. Kommenttia on tullut mainoksen sisällöstä, tekstistä ja väreistä. Olemme mainostaneet etupäässä brändiä ja tuotemainonta on ollut sivuseikka, pitempiaikainen säännöllinen toisto tavoittaa enemmän asiakkaita. Mainoksen suunnittelu sujunut hyvin ja toiveitamme on kuunneltu sekä annettu ideoita. Mainoksen muuttaminen on sujunut myös helposti ja ongelmiin vastattu nopeasti, Evinistä kommentoidaan.

Lisää uutisia