Yhtenäistämme kuvasuhteen – Medialiiga on 16:9

Medialiiga yhtenäistää 14.1.2019 alkaen kaikkien tienvarsien mediataulujensa kuvasuhteen kokoon 16:9. Yhtenäiseen kuvasuhteeseen siirtymisen johdosta tienvarsikampanjat ovat toteutettavissa yhden aineiston avulla. Käyttöön otettava 16:9 on yleisin käytössä oleva kuvaformaatti ja saman suhteista kuva- ja videomateriaalia tuotetaan mm. televisiokäyttöön. Suurin osa Medialiigan mediatauluista on koossa 2:1, joten muutoksen myötä jatkossa taulussa on mainossisällön lisäksi kiinteänä myös tervetullut pieni kaistale yleiselle informaatiolle, kuten kellolle ja säälle. Valikoiduissa kohteissa, joissa taulun kohtaaminen tapahtuu pääasiassa kävellen, käyttöön otetaan myös kiinteästi esillä oleva uutissyöte.

Toimitusjohtaja Janne Siljamäki näkee muutoksen isona kehitysaskeleena.

-Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme asiakkaiden suuntaan ja tämän konkreettisen muutoksen myötä asiointi kanssamme on taas askeleen verran sujuvampaa. Itse asiassa taulujen aineistoja lähdetään monesti työstämään jo olemassa olevasta 16:9 kuvasuhteen materiaalista, joka on nyt siis suoraan taulukelpoista. Myös pienen kiinteästi esillä olevan kellonäytön perään on säännöllisesti kyselty ja nyt saamme sen samalla toteutettua luontevasti.



Kuvasuhteet päivitetään tauluihin porrastetusti 14.1.2019 alkaen. Taulukohtaiset aineistokoot päivitetään tänne kuvasuhteen muutoksen yhteydessä. Kysy tarvittaessa lisätietoja!

Lisää uutisia