Viikonloppuna autokaupoille?

Visa-Auto on monille tuttu autokauppa Raisiosta ja nyt uuden liikkeen myötä myös Huittisista. Keltainen logo mustalla taustalla on Raision ja Huittisten lisäksi tuttu myös tienvarsilta, sillä napakoista sutjautuksista tutuksi tullut yritys on yksi eniten Turun alueella ulkomainonnassa esillä olevista yrityksistä.

Kaikki tiet vievät Raisioon. Vaihda auto kotimatkalla. Viikonloppuna autokaupoille? Ostamme autosi!

Visa-Auto on tottunut näkymään siellä missä autotkin ovat - tienvarsilla. Pelkkää vuonna 1988 perustetun yrityksen logoa ei mainoksissa esitellä, vaan markkinoinnin ytimessä on ajankohtaisuus, suora ja huomiota herättävä viestintä paketoituna lyhyen ytimekkääseen muotoon.

Toimitusjohtaja Samuli Hietarinta pitää ulkomainontaa alalle luonnollisena valintana.

-Kun luet omassa autossa istuessasi meidän mainosta, yhdistyy mainos mukavasti tilanteeseen. Tavoitamme ihmiset silloin, kun ajatus on jo valmiiksi autoilussa.

Kun on esillä, kannattaa myös mainonnan suunnitteluun ja sisältöön panostaa. Visa-Autolla sama keltamusta ilme ja ote jatkuu muissa viestintäkanavissa, kulloiseenkin kanavaan sopivin maustein.

-Ulkomainonnassa olemme lähteneet siitä, että herätetään mielenkiinto meihin ja tuotteisiimme, maalataan mielikuvia. Ydinviestimme on, että olemme aidosti edullinen autoliike. Paljon tuomme teemojamme esiin huumorin kautta, sillä se tehostaa ilman muuta viestintää.

Yksi ulkomainonnan eduista Visa-Auton näkökulmasta on ketteryys.

-Meille on iso etu olla tarvittaessa nopeasti esillä, kun mainossisältö saadaan päivitettyä lyhyellä varoitusajalla. Parhaimmillaan uusi sisältö saadaan linjoille alle tunninkin sisällä mikäli tilanne sitä vaatii, kertaa Hietarinta.

Mainosaiheina on paljon muutakin kuin vaihtoautot.

-Haluamme ilman muuta olla positiivisella viestillä liikenteessä. On mahtavaa, että voimme tuoda yhteiskuntavastuun teemoja kuten ekaluokkalaisten koulumatkojen turvaamista esille. Ja onhan se aina yhtä hienoa, kun voi tuhansille ihmisille toivottaa hyvää äitien- ja isänpäivää.

Monikanavaisuus ja markkinointikanavien yhteispeli korostuu yritysten markkinoinnissa vuosi vuodelta enemmän, Hietarannan mukaan niin myös Visa-Auton tapauksessa.

-Meille on tärkeää olla esillä monessa kanavassa. Erityisesti ulkomainonta, radiomainonta ja printtimainonta tekevät hyvää yhteispeliä. Kerran asiakkaan kanssa naureskelimmekin että homma toimii, kun hän oli ensin aamupalapöydässä lukenut mainoksemme lehdestä, sen jälkeen kuunnellut liikennevaloissa radiomainostamme ja samaan aikaan tajunnut katsovansa mediataulumainostamme.

Teiden lisäksi myös kaikki mainoskanavat johtavat siis Raisioon, Huittisten kautta.

Lisää uutisia