Ulkomainonta eduskuntavaaleissa 2023

Digitaalinen ulkomainonta on vakiinnuttanut viime vuosien vaaleissa lopullisesti paikkansa merkittävänä vaalimainonnan kanavana. Ulkomainonta on näyttävä, mutta myös ketterä ja reaaliaikaisen reagoinnin mahdollistava tehokas tämän päivän massamedia.

Me Medialiigassa olemme kokeneita vaalimainonnan kumppaneita niin pienempien alueellisten kampanjoiden, kuin suurten valtakunnallistenkin kokonaisuuksien osalta. Meidän ensimmäiset vaalimme olivat lokakuussa 2012. Näyttävien mediataulupaikkojen tarjoamisen lisäksi meille on tärkeää, että mainosmateriaalit ovat mahdollisimman hyvin ulkomainontaan sopivia, joten avustamme mielellämme myös aineistoasioissa. Vaaliaikana pyrimme olemaan tavallistakin joustavampia palvelussamme, sillä tiedämme, että ehdokkailla tiimeineen on paljon lankoja käsissään ja asioita pöydällään.

Paikkoja medianäytöissä on tarjolla aina rajoitettu määrä, jotta taattu näkyvyys per ehdokas saavutetaan. Erityisesti näyttävimpien paikkojen osalta taulut ovat täyttyneet edellisten vaalien osalta hyvissä ajoin ennen äänestyksen alkamispäivää, olethan siis ajoissa yhteydessä.

Räätälöimme mielellämme juuri teidän mainostarpeisiinne sopivan paketin. Kun suunnitelmat vain ovat selvillä, niin tarjous on mailissasi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Taulupaikkoihimme voit tutustua täällä ja yhteystietomme löydät puolestaan täältä, suunnittellaan yhdessä vakuuttava kampanja!

Lisää uutisia