Turun myyntitiimi vahvistui – tervetuloa Anne

Medialiigan rivit ovat olleet lokakuun alusta alkaen yhtä ammattilaista vahvemmat, kun Anne Jyväs on liittynyt joukkueeseen. Koko ikänsä eri alojen myyntitehtävissä toiminut Anne on jo päässyt vauhtiin Karjakadun uusissa toimitiloissamme.

Moi Anne, kerrotko lyhyesti kuka ja millainen tiimin jäsen olet?

-Olen 38-vuotias ja asun tällä hetkellä perheeni kanssa Liedossa. Turun seudulla olen asunut pian 15 vuotta, kotoisin olen Kihniöltä Etelä-Pohjanmaan rajalta. Tiimi saa minusta päämäärätietoisen, luotettavan ja aikaansaavan uuden jäsenen.

Millä mielin hyppäät digitaalisen ulkomainonnan pariin?

-Hyvillä mielin hyppään digitaalisen ulkomainonnan pariin, sillä ulkomainonta kasvattaa koko ajan suosiotaan. On mukava päästä myymään tuotetta joka toimii ja tehoaa. Ulkomainonta on joustava mainoskanava ja hyvin suunniteltuna sitä on vaikea olla huomaamatta.

Olet ilmeisesti ollut koko työurasi myyntitehtävissä, osaatko eritellä miksi myynti vetää puoleensa?

-Myyntityötä olen tehnyt pian 20 vuoden ajan. Kuluttajamyynnin parissa vierähti vajaa 19 vuotta ja nyt vuoden ajan olen työskennellyt yritysmyynnin parissa. Myyntityössä vetää puoleensa se, että siinä saa päivittäin haastaa itsensä. Työ on samalla vaativaa, mutta myös palkitsevaa. On hienoa saada tavata uusia ihmisiä ja sosiaalisena ihmisenä myyntityö sopiikin minulle erittäin hyvin.

Sinulla on ensimmäinen työviikko jo takana, miltä on Medialiigan meno ja meininki vaikuttanut?

-Täällä on tekemisen meininki sopivan rennolla otteella. Jo näin ensimmäisen viikon kokemusten perusteella voin sanoa, että on mukava työskennellä modernissa ja kehittyvässä yrityksessä.

Annen tavoitat seuraavasti:
puh. 050 470 6056
anne.jyvas@medialiiga.fi


Lisää uutisia