Turun alueen tarjonta täydentyi kahdella mediataululla

Turun alueen tauluverkosto sai kaksi uutta vahvistusta, kun Nousiaisten tuplataulu sekä Raision Kuninkojankaaren liikenneympyrän Scandinavian Outdoorin mediataulu liittyivät mukaan.

Nousiaisten mediataulu sijaitsee näkyvällä paikalla 8-tien varressa. Taulu on kaksipuoleinen ja laadukkaissa näytöissä on mainospintaa 10 m2 per puoli. Nousiainen sijaintina täydentää mukavasti edustustamme 8-tiellä, kun nyt valtatieltä tai sen lähistöltä on saatavilla näkyvyyttä Turun Pitkämäessä, Nousiaisissa, Laitilassa, Raumalla, Porissa sekä eri kohdissa Pohjois-Pohjanmaata Oulun lähestyessä.

Raision Kuninkojan seudulla on nyt kokonainen hyökkäyskenttä, kun Kuninkojankaaren liikenneympyrän Scandiavian Outdoorin 10 m2:n kokoinen taulu saapui alueen kolmanneksi mainospinnaksi verkostoomme. Alueelta on siis saatavilla erinoimaista täsmänäkyvyyttä, kun liikenne tavoitetaan jokaiseen suuntaan. Alueen kaksi muuta taulua sijaitsevat Kuninkojan liikenneympyrän vieressä sekä Kuninkojantien varressa ennen liikenneympyrää Turun suunnasta tullessa.

Mielessä mediataulunäkyvyys Turun seudulla? Soita (puh. 010 328 1791) tai laita sähköpostia (myynti@medialiiga.fi), niin katsotaan aihetta tarkemmin!

Lisää uutisia