Syyskuun ulkomainostaja: Lääkärikeskus Aava ja uuden toimipisteen mainonta

Syyskuun ulkomainostajana esittelemme Lääkärikeskus Aavan. Jo vuonna 1964 perustettu seitsemäntoista toimipisteen laajuinen yritys on ollut loppukesän ja syksyn aikana Turun seudulla näkyvästi esillä uuden toimipisteen avaamiseen keskittyvällä mainonnallaan. Jutussa Aavan äänenä toimii Ilse Rauhaniemi, vastaava lääkäri, erikoislääkäriliiketoiminta, Turku.

Mitkä ovat olennaisimmat asiat uuden toimipisteen avaamiseen liittyvässä markkinoinnissa?

-Haluamme kertoa, että olemme täällä, eli tuoda brändimme tutuksi turkulaisille. Viestimme on, että olemme saaneet mukaan turkulaisia huippuosaajia ja olemme täyden palvelun kotimainen lääkärikeskus. Tuomme lisäksi esiin, että sijaintimme Turussa on keskeinen, kaikille turkulaisille tuttu ja helposti saavutettavissa. 

Olette olleet kattavasti esillä monissa kanavissa, mitä markkinointikanavia teillä on käytössä?

 -Ulkomainonta ja kauppakeskusten digitaaliset mediataulut, radio ja sanomalehti sekä some. 

Miten ulkomainonta valikoitui yhdeksi käytössä olevaksi markkinointikanavaksi?

-Medialiigan hyvinkin kattavasti ja keskeisille kulkureiteille sijoitetut mainostaulut olivat kiinnittäneet huomiomme. Halusimme markkinointikanavan, joka tavoittaa ihmiset riippumatta median kulutustavoista. Meillä oli myös aiempaa kokemusta yhteistyöstä Medialiigan Jennin kanssa. Jenni on hoitanut asiat sovitusti ja sen ylikin. On lisäksi upeaa tulla Turussa tunnetuksi turkulaisin voimin!

Kerrotko vielä loppuun Aavasta ja uudesta toimipisteestänne?

-Hansakortteliin 1.9. avattu Aava Hansa palvelee vauvasta vaariin niin yksityis- ja vakuutusasiakkaita kuin työterveydenkin asiakkaita. Hansa on Aavalle merkittävä uusi avaus, joka täydentää erinomaisesti Aavan valtakunnallista verkostoa. Aava Hansan toimipiste on auki viikon jokaisena päivänä, ja toimipisteen ollessa auki ovat kuvantaminen ja laboratoriopalvelut käytössä ja paikalla aina vähintään yleislääkäri. Ammattitaitoinen ja iloinen henkilökuntamme palvelee teitä "kaikki hoituu asenteella", tervetuloa meille! 

Kuvassa vasemmalta Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio, Aava Turun vastaava työterveyslääkäri Susan Martin, Turun aluejohtaja Paula Arvilommi ja Ilse Rauhaniemi, vastaava lääkäri, erikoislääkäriliiketoiminta Turku. 

 

Lisää uutisia