Rekry - hae mediamyyjäksi Tampereelle

Laajennamme toimintaamme Pirkanmaalla ja etsimme Tampereen myyntikonttorillemme kolmatta henkilöä ulkomainonnan myyntitiimiin.

Meistä:
Medialiiga Oy on kotimainen vuonna 2012 perustettu digitaaliseen ulkomainontaan keskittynyt yritys. Olemme Turusta lähtöisin ja ylpeitä siitä, mutta nykyään pääasiassa teiden varsilta löytyvien näyttävien mediataulujen verkostomme yltää ympäri Suomen Helsingistä Leville saakka. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti aina mainonnan suunnittelusta toteutukseen asti. Pääkonttorimme on Turussa, jossa meillä on 7 työntekijää.

Sinusta:
Voit olla urapolkusi alkutaipaleella tai omata jo kokemusta myynnin maailmasta. Pääasia on, että sinulla on poltetta kaupantekoon ja halua olla asiakkaiden kanssa tekemisissä. Ymmärrät, että myyntityö vaatii aktiivista ja positiivista otetta. Toisaalta myynnin parissa koet hienoja onnistumisia sekä voit vaikuttaa suoraan omalla työlläsi omiin ansioihisi.

Tarjoamastamme työtehtävästä:
Työtehtäväsi on mediamyyjä. Meiltä saat sparrauksen ja tuen, sekä työkalut menestymiseen. Pääset tekemään tulosta yhteistyössä kivojen kollegoiden kanssa, nykyaikaisen tuotteen parissa. Ylläpidät ja kehität asiakassuhteita. Myyt sekä nykyisille asiakkaille, että haet uusia. Asiakassalkussasi voi olla pienempiä paikallisia toimijoita sekä kansainvälisiä suuryrityksiä, mahdollisuudet ovat laajat.

Tarjoamme sinulle:
- Näköalapaikan kasvavassa mediakentässä ja kehittyvässä yrityksessä
- Nuorekkaan, kivan työympäristön, jossa on tekemisen meininki ja myynnillinen ilmapiiri
- Perehdytyksen, tuen ja sparrauksen myynnin ammattilaiseksi
- Vapautta ja vastuuta
- Vakituisen työpaikan ja mahdollisuuden hyviin ansioihin tulokseen perustuvan palkkamallin myötä

Odotamme sinulta:
- Aktiivista ja positiivista otetta
- Halua myydä, nälkää tehdä kauppaa
- Vastuuntuntoa ja itsenäisyyttä
- Intoa kehittyä
- Kykyä toimia osana tiimiä
- Näyttöjä tuloksista, vaikka ne eivät olisi suoraan myynnin parista

Kiinnostuitko? Lähetä lisäkysymykset tai hakemuksesi ja CV:si mieluiten heti, tai viimeistään 4.12. mennessä osoitteeseen: antti.vaari@medialiiga.fi.

Lisää uutisia