Medialiigan tauluverkostosta Suomen suurin

Alkuvuoden yhteistyöuutisten myötä Medialiigan suurten digitaalisten tienvarsitaulujen verkosto on kasvanut taulujen kappalemäärällä laskettuna Suomen suurimmaksi verkostoksi. Hieman alle 200 jättinäyttöä käsittävä verkosto kattaa laajalti koko maata aina Helsingistä Inariin. Nimenomaan isoihin vilkkaiden liikennöityjen teiden varsilta löytyviin digitaalisiin mediatauluihin panostaminen on vahvasti osa Medialiigan strategiaa myös tulevaisuudessa ja uutisia uusista kohteista onkin tiedossa jo lähiaikoina.

Toimitusjohtaja Antti Vääri kertaa tilannetta seuraavasti.

-Ulkomainonta kasvoi vuonna 2019 noin 21 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna ja ala kehittyy jatkuvasti niin mainospintojen, kuin käytäntöjenkin osalta. Laadukkaan mediataulujen verkoston rakentaminen on meidän oman tuotteemme rakentamista ja tästä on hienoa jatkaa työntekoa sekä kehitystyötä loistavien yhteistyökumppaniemme kanssa.

-Entistä laajemman verkoston myötä pystymme vastaamaan erityisesti valtakunnallisesta näkyvyyttä tavoittelevien asiakkaiden mainostarpeisiin yhä paremmin. Yhteistyökumppanimme ja alan tiivistynyt yhteistyö tuo mahdollisuuksia kaiken kokoisille ulkomainostoimijoille, ja samalla myös kaiken kokoisille mainostajille. Näkisin, että valtakunnallisen mainonnan tarjoaminen joustavasti on tämän mainoskanavan digitaalisuuden hyödyntämistä parhaimmillaan.

Mediataulujen tarkat sijainnit ja lisätiedot löydät täältä, ja mieluusti vastaamme kysymyksiisi numerosta puh. 010 328 1791 sekä osoitteesta myynti@medialiiga.fi.

Lisää uutisia