Medialiiga ja Unica yhteistyöhön

Medialiiga ja Unica ovat sopineet yhteistyöstä, jonka voimin Medialiigan verkosto laajenee yhdeksään Unican opiskelijaravintolaan Turun alueella. Tekniset ratkaisut toteutetaan yhteistyössä Fölinäyttöjen kanssa.

Yhteistyökumppanuus on käynnistynyt vauhdilla kuluvalla viikolla ja Medialiiga on jo bongattavissa ravintoloiden näytöiltä.

-On mielenkiintoista lähteä uudenlaiseen yhteistyöhön ja nähdä, miten digimainonta toimii ja vastaanotetaan lounasravintoloissamme. Me unicalaiset odotamme puheenaiheita, väriä sekä iloa asiakkaille ja työpäiviin, kommentoi Unican toimitusjohtaja Sanna Hovi.

Medialiigan toimitusjohtaja Janne Siljamäki on mielissään uudesta kumppanuudesta.

-Unica on erittäin vahva alansa osaaja Turussa ja on mukava ajoitus aloittaa yhteistyö tässä oppilaitosten syyslukukauden alun kohdalla. Tässä on paljon mahdollisuuksia kaikille osapuolille, joten lähdemme osaltamme innolla uutta kohti.

Unican ravintoloissa käy viikoittain noin 7000 asiakasta, joista suurin osa on korkeakouluopiskelijoita. Medialiigan näkyvyys kattaa kaikkiaan 9 ravintolaa ja 19 medianäyttöä.

-Asiakasmäärä ravintoloissa on mittava ja opiskelijaravintoloiden kävijäkunta on luonnollisesti hyvin selkeä. Mainonnasta on siten mahdollisuus tehdä erittäin osuvaa, sellaista on aina ilo olla tekemässä.  Meillä on nyt jo tiedossa useampi opiskelija-alennuksia sisältävä kampanja heti tähän lukukausien alkuun ja lisäksi näytöillä pyörii hyödyllistä yleistä infoa aina ruokalistoista lähtien, kertoo puolestaan myyntijohtaja Antti Vääri.

Lisätiedot ja tiedustelut: Matti Manninen (puh. 0440350500 & matti.manninen@medialiiga.fi) 

Lisää uutisia