Medialiiga etsii kahta myyntipäällikköä Pirkanmaalle

Medialiiga on kotimainen vuonna 2012 perustettu digitaaliseen ulkomainontaan keskittynyt yritys. Digitaalisten suurien tienvarsitaulujen verkostomme on tällä hetkellä Suomen suurin ja kattavin. Olemme Turusta lähtöisin ja ylpeitä siitä, mutta nykyään mediataulujen verkostomme yltää ympäri Suomen Helsingistä Inariin. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti aina mainonnan suunnittelusta toteutukseen asti. Hallinnoimme kanavien sisältöä palveluna, sekä tuotamme asiakkaillemme kustannustehokkaasti katseet keräävää sisältöä.

Toimintamme edelleen laajentuessa perustamme nyt Tampereelle myyntikonttorin jonne etsimme kahta myyntipäällikköä. Voit olla urapolkusi alkutaipaleella tai omata jo kokemusta myynnin maailmasta. Pääasia on että sinulla on poltetta kaupantekoon ja halua olla asiakkaiden kanssa tekemisissä. Ymmärrät, että myyntityö vaatii aktiivista ja positiivista otetta. Toisaalta myynnin parissa koet hienoja onnistumisia sekä voit vaikuttaa suoraan omalla työlläsi omiin ansioihisi.

Meiltä saat sparrauksen ja tuen, sekä työkalut menestymiseen. Pääset tekemään tulosta yhteistyössä kivojen kollegoiden kanssa, nykyaikaisen tuotteen parissa. Myyt sekä nykyisille asiakkaille, että haet uusia.

Tarjoamme sinulle:
- Näköalapaikan kasvavassa mediakentässä
- Nuorekkaan, kivan työympäristön, jossa on tekemisen meininki ja myynnillinen ilmapiiri
- Perehdytyksen, tuen ja sparrauksen myynnin ammattilaiseksi
- Vapautta ja vastuuta
- Vakituisen työpaikan ja mahdollisuuden hyviin ansioihin tulokseen perustuvan palkkamallin myötä

Odotamme sinulta:
- Aktiivista ja positiivista otetta
- Halua myydä, nälkää tehdä kauppaa
- Vastuuntuntoa ja itsenäisyyttä
- Intoa kehittyä
- Näyttöjä tuloksista, vaikka ne eivät olisi suoraan myynnin parista

Voittajan tunnistaa tuloksista. Tulosten lisäksi arvostamme erityisesti kokemusta mediamyynnistä ja sen tuntemisesta.

Kiinnostuitko? Lähetä lisäkysymykset tai hakemuksesi ja CV:si mieluiten heti, tai viimeistään 20.11. mennessä osoitteeseen: antti.vaari@medialiiga.fi

Lisää uutisia