Marraskuun ulkomainostaja: Aurinkobaletti

Marraskuun ulkomainostajana esittelemme Aurinkobaletin, jonka monipuolinen ohjelmisto on nähtävissä Turun Manillan tehtaan Manilla-teatterissa.

Aurinkobaletti on jo vuonna 1981 perustettu turkulainen ammattitanssiryhmä, tarkemmin sanottuna nykytanssiryhmä ja tanssiteatteri. Ohjelmisto pitää sisällään myös lapsille suunnattuja teoksia, joten tarjontaa on laajalla skaalalla. Aurinkobaletti on voittanut 40-vuotisen historiansa aikana lukuisia palkintoja ja toimii myös kiertävänä ryhmänä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

Aurinkobaletin markkinoinnista Milja Salo äänessä alla, olkaa hyvät!


Ajat ovat olleet tapahtuma-alalle hyvin haastavat, mitä kuuluu Aurinkobaletin alkutalveen? 

-Ajat ovat olleet monelle toimijalle haastavat, mutta nyt näyttää jo hyvältä. 12.11. ensi-iltansa saanut Illallisvieraita-tanssiteos on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja varovaisen alkusyksyn jälkeen lippukauppa on kiihtynyt ilahduttavasti ja myös ryhmävarauksia on tehty mukavasti. 


Miten tapahtuma-alan muuttunut toimintaympäristö on näkynyt markkinoinnissanne? 

-Pitkän tauon jälkeen erilaista esitystoimintaa on Turussa valtava määrä tarjolla. Olemme kehittäneet tänä syksynä verkkomarkkinoinnin lisäksi myös ulkomainontaamme. Tanssiesitysten yhteydessä olemme panostaneet elämyksellisyyteen.  Olemme lisänneet ryhmille tarjottavia palveluita ja meillä on esityksen yhteydessä mahdollista myös ruokailla. Tilamme antavat tyylikkäät puitteet ryhmä- ja yritystilaisuuksille. 


Kuinka ulkomainonta valikoitui osaksi käyttämiänne markkinointikanavia? 

-Ulkomainonnalla tavoittaa näkyvyyttä laajalle yleisölle. Vaikka olemme mainostaneet nyt Illallisvieraita-teosta, toimii ulkomainonta myös yleisesti Aurinkobaletin brändinäkyvyyden kasvattajana.
 

Teillä on monipuolinen ohjelmisto ja laaja kohdeyleisö. Mitkä kaksi nyt esillä olevaa tai tulevaa teosta haluaisit nostaa esille tarjonnastanne? 

-Mainittu koreografi Jyrki Karttusen Illallisvieraita-teos pyörii parhaillaan 11.12. asti. Teos sopii erinomaisesti vaikkapa pikkujouluryhmille. Helmi-maaliskuussa ohjelmistossamme jatkaa alkusyksystä esitetty, venäläisen huippukoreografi Sasha Pelpeljajevin, teos Minne kutsua Liza?


Tutustu Aurinkobaletin ohjelmistoon ja toimintaan täällä!

Lisää uutisia