Maaliskuun ulkomainostaja: Nousiaisten kunta

Maaliskuun ulkomainostajana esitellään Nousiaisten kunta. Vajaan viiden tuhannen asukkaan kunta sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Turun pohjoispuolella. Kunnan tonttikampanjat ovat näkyneet säännöllisesti niin tienvarsilla kuin Kauppakeskus Myllyssäkin. Nousiainen on lisäksi herättänyt huomiota Turussa tempauksillaan valloittamalla tiettynä päivänä valtaosan mediataulujen mainosajasta.

Otimme kunnan vapaa-aikatoimen päällikön Jouni Kangasniemen haastatteluun.

Kerrotko tähän alkuun hiukan tonttimarkkinointinne perusteista?

-Viime kesänä toteutimme tonttihuutokaupan Nousiaisten Henrikin markkinoiden yhteydessä. Totesimme huutokauppakäytännön toimivaksi ja tälläkin hetkellä meillä on huutokaupat.com-palvelussa tontti huudettavana ilman pohjahintaa. Olemme kokeneet huutokauppamenetelmän tehokkaana ja parhaimmillaan olemme saaneet kuusikymmentä tarjousta yhdestä kohteesta.

Mitä markkinointikanavia käytätte?

- Tonteista on toteutettu esittelyvideot ja panostamme digitaalisiin kanaviin tällä hetkellä. Käytännössä tämä tarkoittaa siis digitaalista ulkomainontaa Turun seudulla sekä sosiaalisen median kanavia.

Onko kuntalaisilta tullut palautetta huomiota herättävistä ulkomainoskampanjoista?

-Kyllähän tuo on keskustelua herättänyt, kun on oltu ruuhkassa Turussa, autoletka etenee hitaasti ja ei ole isolla taululla näkynyt kuin kunnan mainos.

Ja vielä loppuun, yksi asia mitä pitäisi tietää Nousiaisista?

-Moottoritie alkaa Nousiaisista, vain vartin ajomatka Turusta.

Lisää uutisia