Liedon keskustaan uusi mediataulu – Pirkanmaalle ja Hämeenlinnaan täydennystä

Mediataulukartallemme ilmestyi kokonaan uusi kunta, kun Liedon Kauppapihan mediataulu saapui syyskuun alussa Liedon ytimeen keräämään katseita. Taulu sijaitsee Liedon Säästöpankin seinässä 10-tien suuntaan suunnattuna ja hanke toteutettiinkin yhteistyössä Liedon Säästöpankin sekä Kiinteistöyhtiö Liedon Kauppapihan kanssa. 9 m2 kokoinen mediataulu näkyy tehokkaasti Liedon keskustassa asioiville kulkuvälineestä riippumatta. Lisäksi keskustan hillitty nopeusrajoitus edesauttaa taulun huomioarvoa.

***

Viime aikoina rutkasti kehittynyt Pirkanmaan tauluverkostomme sai niin ikään syyskuun alusta täydennystä Tampereen lähikuntien tarjontaan. Pirkkalan Kolmostien 15 m2 kokoinen mediataulu sijaitsee erittäin vilkkaalla paikalla moottoritien varressa Tamperetta kohti ajettaessa n. 10 km ennen kaupungin keskustaa.

***

Myös Hämeenlinna sai todella näyttävän lisätaulun, kun moottoritien varressa Moreenin teollisuusalueen kohdalla oleva 28 m2 tuplataulu liittyi valikoimiimme. Taulun avulla tavoitat paikallisliikennettä sekä Tampereen ja Helsingin suuntaan matkalla olevia pitkänmatkalaisia. Mediataulun ison koon ja hyvän sijainnin vuoksi mainos on pitkään nähtävillä.

***

Toimitusjohtaja Antti Vääri kehuu ja kommentoi seuraavasti.

-Liedon mainosmahdollisuuksista olemme saaneet tasaisesti tiedusteluja asiakkailtamme ja on erittäin mukavaa, että voimme vastata kysyntään keskeiseltä sijainnilta löytyvän katseet keräävän taulun voimin. Todella hyvä lisä Turun alueen tarjontaamme vaikka itse sanonkin.

-Pirkanmaalla mediatauluverkostomme on kasvanut kovaa vauhtia ja mainospintoja on kasassa jo 17 kappaletta. Hienoa, että saimme nyt uuden laadukkaan pinnan Tampereen ulkopuolelta vilkkaan väylän varrelta. 

-Hämeenlinnan tuplataulun osalta kuvat puhuvat puolestaan. Todella näyttävä taulu, joka tavoittaa monenlaista kohderyhmää. Näkyvyys on moottoritievauhdissakin mainio, joten tätä taulua on kyllä ilo tarjota.

***

Oletko kiinnostunut digitaalisesta ulkomainonnasta? Soita puh. 010 328 1791 tai laita sähköpostia myynti@medialiiga.fi, niin katsotaan asiaa tarkemmin!

Lisää uutisia