Kuukauden ulkomainostaja: Manse PP

Mediatauluissamme on vuosien saatossa ollut lukemattomien urheiluseurojen mainontaa erityisesti ottelutapahtumamainonnan muodossa ja Medialiiga on tehnyt perinteisesti laajaa yhteistyötä kotimaisten urheilutoimijoiden kanssa. Myös lajikirjo on ollut runsas aina golfista ringetteen, mutta vahvimmin edustettuna ovat olleet suosituimmat joukkuepalloilulajit kuten jalkapallo, koripallo, pesäpallo, jääkiekko ja salibandy. Elokuun ulkomainostajana esittelemmekin urheiluseuran, joka on ollut kevään ja kesän aikana tasaisesti esillä Tampereella.

Seuraavassa ääneen pääsee pesäpalloseura Manse PP edustus ry:n puheenjohtaja Matti Helimo.

Mitkä ovat ulkomainonnan vahvuudet urheilutapahtuman markkinoinnin näkökulmasta?

-Yksinkertaisesti kattava näkyvyys ympäri kaupungin sisääntuloväyliä. Digitaalisessa ulkomainonnassa mainoksia voi lisäksi päivittää lyhyelläkin varoitusajalla. Medialiigan kanssa kaikki yhteistyö on sujunut mutkatta ja olemme joustavasti saaneet kaikki materiaalit vaihdettua tarvittaessa.

Pesäpallo on kovassa nosteessa Tampereella, osaatko summata lyhyesti mistä tämä johtuu?

-Meillä on mielenkiintoisia pelaajia niin naisissa kuin miehissä. He ovat kovassa fyysisessä kunnossa. Kova harjoittelu, onnistuneet pelaajahankinnat ja pitkäjänteinen työ. Lisäksi peli on viihdyttävää ja nopeaa.

-Tervetuloa Kaupin pesisstadionille seuraamaan naisten ja miesten Superpesistä - hienoja ja jännittäviä pelejä luvassa.

Otteluohjelmat ja lisää Manse PP:n toiminnasta löydät täältä

Lisää uutisia