Jarno Lehtonen vahvistaa Pirkanmaan, Hämeen ja Uudenmaan myyntitiimiä

Medialiigan myyntitiimi sai uuden vahvistuksen, kun Jarno Lehtonen liittyi riveihin tammikuun alusta alkaen. Jarno operoi Hämeenlinnasta sekä Tampereen konttoriltamme käsin, joten häneen suosittelemme olemaan yhteydessä niin Pirkanmaan, Hämeen kuin Uudenmaankin alueen ulkomainosasioissa.

Kerrohan hiukan itsestäsi?

-Olen kohtalaisen tuore perheenisä ja asun tosiaankin Hämeenlinnassa. Vapaa-aikana saatan löytyä salibandyhallista, aiemmin kentän puolelta ja nykyisin penkin takaa valmennusosastolta. Takana on liiketalouden opintoja ja monipuolinen työura myynnin parista.

Miten olet toistaiseksi meillä viihtynyt?

-Medialiigaan olen päässyt hienosti sisään, mikä ei toki tullut yllätyksenä. Eteenpäin menevä organisaatio ja moderni tuote on mukava yhdistelmä.

Terveisesi digitaalista ulkomainontaa harkitsevalle yritykselle?

-Ulkomainonta sopii todellakin kaiken kokoisille yrityksille ja todella monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Rohkeasti vain yhteys meihin, niin katsotaan yhdessä miten saamme vastattua mainostarpeisiinne. Yritys kun on jo yli 10-vuotias, täältä löytyy varsin hyödyllisiä näkemyksiä jo siinä kampanjan suunnitteluvaiheessa.

Jarnon tavoitat seuraavasti:
jarno.lehtonen@medialiiga.fi
puh. 044 493 4998

Lisää uutisia