Jari Lahtonen Medialiigan Sportin myyntipäälliköksi

Medialiiga täydentyi elokuun puolella vielä yhdellä osaajalla. Jari Lahtonen on ottanut Medialiigan Sportin myyntipäällikön tehtävät haltuunsa ja hyppää vauhdista mukaan urheilumarkkinoinnin eläessä vilkkainta sesonkiaan.

Tervetuloa! Millä mielin hyppäät Medialiiga Sportin ruoriin?

-Oikein hyvin mielin! Urheilu on itselle lähellä sydäntä ja mahtavaa, että tällainen mahdollisuus sattui eteen. Urheilumarkkinointi on erittäin tuttu kenttä, innolla lähdetään viemään hommaa eteenpäin hyvässä porukassa.

Millaisena näet urheilumarkkinoinnin tilan ja tulevaisuuden Suomessa?

-Näkymät ovat oikein hyvät ja urheilun parissa näkyminen on ihan tutkitustikin mukavassa nosteessa myös Suomessa. Alan toimijoilla on jatkuvasti parempi osaaminen ja tekemisen taso nousee, siitähän kaikki lähtee. Kovaa työtä se vaatii, mutta siihen ollaan luonnollisesti valmiita.

Kerro nyt tähän vielä vähän, mitä on Medialiiga Sport?

-Medialiiga Sport on uudenlainen, dynaaminen kulma urheilumarkkinointiin. Tarjoamme näkyvyyttä urheilun parissa yli lajirajojen, joka luo mahdollisuuksia kaikille toimijoille. Tällä hetkellä meillä on mukana TuTo jääkiekon ja lentopallon osalta, sekä salibandyn puolelta uudessa Kupittaan palloiluhallissa tulevalla kaudella ottelunsa pelaava FBC Turku. Toivottavasti pääsemme mahdollisimman pikaisesti tiedottamaan myös uusista kumppaneistamme. Monta hienoa juttua on vireillä, joten kannattaa pysyä ehdottomasti kuulolla!

Lisää uutisia