Helmikuun ulkomainostaja: Oy Lunden Ab Jalostaja – vastuullisuus osana mainontaa

Vuoden toisena ulkomainostajana esittelyvuorossa on Oy Lunden Ab Jalostaja. Pitkät perinteet omaava yritys on tullut tunnetuksi erityisesti maankuulusta hernekeitostaan, mutta tuotevalikoima on laaja. Yrityksen omia brändejä ovat Jalostaja, Auran ja Chef Lundén.

Viestinnässä esiin tulee kuitenkin tuotteiden lisäksi myös sponsorointi ja vastuullisuus, kun parayleisurheilun tukihanke Jalostaja Para Team on yrityksen ylpeydenaiheena huomattavasti esillä. Yritys on Jalostaja Para Team -yhteistyön myötä mukana kymmenen urheilijan matkalla kohti tämän vuoden Tokion paralympialaisia. Hanke oli kolmen finalistin joukossa ehdolla Vuoden sponsoriksi ja sen viestinnässä on tarkoitus kelata hetkiä urheilijoiden parammasta arjesta. Sosiaalisesta mediasta hanketta voi selata Jalostaja Para Teamin tileiltä tai tunnisteen #parampiarki alta.

Oy Lunden Ab Jalostajalla on pitkä historia yrityksenä, mutta myös pitkä historia ulkomainonnan parista. Yrityksen mainossisällössä korostuu hyvin rajallinen määrä sisältöä ja selkeä asettelu – kokemuksella toteutettua ulkomainontaa siis. Kuten lähes kaikilla elintarvikkeilla, myös Jalostajan tuotteilla on sesonkiaikansa ja tämä näkyy mainossisällöissä. Lisäksi mediatauluissa on havaittavissa nostoja tuotteiden ominaisuuksista, sekä uutuustuotteiden lanseeraukseen liittyvää mainontaa. Torstai, se on kuitenkin aina hernekeittopäivä.

Lisää uutisia