Ulkomainonta eduskuntavaaleissa 2023

Digitaalinen ulkomainonta on vakiinnuttanut viime vuosien vaaleissa lopullisesti paikkansa merkittävänä vaalimainonnan kanavana. Ulkomainonta on näyttävä, mutta myös ketterä ja reaaliaikaisen reagoinnin mahdollistava tehokas tämän päivän massamedia.

Me Medialiigassa olemme kokeneita vaalimainonnan kumppaneita niin pienempien alueellisten kampanjoiden, kuin suurten valtakunnallistenkin kokonaisuuksien osalta. Meidän ensimmäiset vaalimme olivat lokakuussa 2012. Näyttävien mediataulupaikkojen tarjoamisen lisäksi meille on tärkeää, että mainosmateriaalit ovat mahdollisimman hyvin ulkomainontaan sopivia, joten avustamme mielellämme myös aineistoasioissa. Vaaliaikana pyrimme olemaan tavallistakin joustavampia palvelussamme, sillä tiedämme, että ehdokkailla tiimeineen on paljon lankoja käsissään ja asioita pöydällään.

Paikkoja medianäytöissä on tarjolla aina rajoitettu määrä, jotta taattu näkyvyys per ehdokas saavutetaan. Erityisesti näyttävimpien paikkojen osalta taulut ovat jo täyttyneet tai lähes täynnä, joten olethan siis mahdollisimman ajoissa yhteydessä.

Räätälöimme mielellämme juuri teidän mainostarpeisiinne sopivan paketin. Kun suunnitelmat vain ovat selvillä, niin tarjous on mailissasi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tauluverkostostamme löytyy näyttäviä mediapintoja seuraavissa vaalipiireissä:

Helsinki
Uusimaa
Varsinais-Suomi
Satakunta
Häme
Kaakkois-Suomi
Pirkanmaa

Taulupaikkoihimme voit tutustua täällä ja yhteystietomme löydät puolestaan täältä.

Suunnitellaan yhdessä vakuuttava kampanja!

--------------------------------------------------

Aikataulutietoa:

Ehdokasasettelun vahvistaminen ja vaalinumerot: 2.3.2023
Ennakkoäänestys kotimaassa: 22.-28.3.2023
Vaalipäivä on sunnuntai 2.4.2023

Monen ehdokkaan osalta mainonta on alkanut jo viime vuoden puolella yleisellä, sekä tapahtumia tukevalla mainonnalla. Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista!

 

Lisää uutisia